святкування Івана Купала, с.Мазурівка, Чернівецький район
Святкування Івана Купала, Чернівецький район
запрошення на святкування Івана Купала в смт Чернівці

Не дуже давно, коли автор цих рядків працював у структурі, що має статус державної, від нього вимагали передплачувати по 10-15 примірників відомчого періодичного видання. Примусова передплата такої кількості примірників свідчить про низький рейтинг тієї газети, на відміну від флагмана сучасного інформаційного простору Чернівеччини - газети "Чернівецька зоря".
Професійний колектив на чолі з досвідченим редактором готують актуальний і якісний матеріал до публікацій. На шпальтах газети "Чернівецька зоря" друкуються цікаві статті різноманітної тематики.
Вам не потрібно виписувати 15 примірників. Достатньо одного на оселю і Ви завжди будете в курсі всіх подій, що відбуваються у Чернівецькому районі. Дуже пощастило тим, хто щотижня на своєму подвір'ї бачить поштарку, яка тримає у своїх руках газету "Чернівецька зоря".
Наприклад, у черговому номері газети, Ви зможете дізнатися як в смт Чернівці святкували Івана Купала. Прочитавши про це статтю Вам стане відомо, що спонсорами свята були Чернівецька селищна рада (Кушнір В.П.) і Мазурівська сільська рада (Груньківський В.Г.). Крім того, у Вас буде можливість переказати своїм друзям і знайомим, що у цей день, на мальовничому березі річки Мурафи, на Вас очікував сюрприз – зустріч з відомою українською скрипалькою нового покоління Майєю Оніщук, яку на свято запросила депутат Вінницької обласної ради Лариса Білозір.

Висновок : ризикніть-спробуйте, передплатіть-читайте, відпочивайте-насолоджуйтеся газетою "Чернівецька зоря".

газета Чернівецька зоря, Чернівецький район берег річки Мурафи, с.Мазурівка святкування Івана Купала у Чернівецькому районі свято Івана Купала, смт Чернівці Вітковський Петро, р.Мурафа, смт Чернівці Таня Копайгородська, Інна Токар, с.Березівка