святкування 625-річчя смт Чернівці, Чернівецький район
Святкування 625-річчя селища Чернівці
625-річчя смт Чернівці, Чернівецький район

Будівництво паркової алеї відпочинку біля Чернівецького районного Будинку культури завершено. У неділю 15 жовтня, з нагоди 625-річчя селища Чернівці, відбулось її урочисте відкриття з перерізанням символічної стрічки зеленого кольору. Чому обрано саме зелену стрічку ? Зелений колір - це символ життя, це колір першого паростка, що пробуджується після зими. А також є надія, що цей колір дасть зелену дорогу для спільних проектів влади, бізнесу та громадськості, завдяки яким це місце відпочинку побудовано.

На святкуванні Дня селища і Дня українського козацтва всі бажаючі могли скуштувати смачну юшку та козацький куліш, а також взяти участь у розіграші безпрограшної лотереї.

Завершувалися триденні святкові заходи гала-концертом за участю вокальних і хореографічних майстрів Чернівецького району.

З Днем народження, Чернівці !

газета Мазурівська зоря, Чернівецький район Чернівецький районний Будинок культури Чернівецький РБК, смт Чернівці Альона Щербій, 625-річчя смт Чернівці Чернівецького району смачна випічка на святкуванні 625-ї річниці заснування смт Чернівці паркова алея відпочинку біля Чернівецького Будинку культури