свято пісні та строю, с.Сокіл
Свято пісні та строю, с.Сокіл
День Перемоги над нацизмом, с.Сокіл Чернівецького району

9 травня в с.Сокіл відзначили День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Розпочались урочистості із святкового концерту на стадіоні школи. У виконанні вчителів та учнів звучали тематичні пісні. В програмі свята учнями 1-5 класів організовано флешмоб «Ми діти твої, Україно!».

Після урочистої лінійки відбулось свято пісні та строю, яке щороку саме цього дня вже традиційно проводиться у Сокільській школі. Класні колективи дуже ретельно та відповідально готуються до цього свята. Кожен клас підбирає собі форму одягу та символіку чи емблему відповідно тематики свята. Це було красиво та патріотично.

Згодом, святковою колоною учні, вчителі, батьки та жителі села рушили до могили Невідомого солдата, яка знаходиться на узліссі за селом.

Вінки та квіти було покладено до пам’ятника жертв Голодомору, Обеліска Слави, могили Невідомого солдата, біля якої й відбувся мітинг-реквієм за участю сільського голови Брухаля Л.В., директора школи Марціся О.А. та учнів школи.

свято пісні та строю, школа с.Сокіл, Чернівецький район День Перемоги, урочиста лінійка, село Сокіл у Чернівецькому районі свято пісні та строю, с.Сокіл, Чернівецький район Ірина Пономарова, День Перемоги у селі Сокіл Чернівецького району Вінницької області свято пісні та строю, с.Сокіл у Чернівецькому районі День Перемоги над нацизмом, с.Сокіл свято пісні та строю, с.Сокіл, Чернівецький район