шаховий турнір у Чернівецькому районі
Шаховий турнір у Чернівецькому районі
турнірна таблиця шахових змагань у Чернівецькому районі

 

 

шахові змагання у Чернівецькому районі

День перший.

31-го січня 2016 року о 10-00 в приміщенні Чернівецької районної державної адміністрації розпочалася щорічна першість з шахів серед мешканців Чернівецького району.

Подяка керівництву Чернівецького району за надану можливість провести турнір в приміщенні РДА.

Згідно регламенту, змагання відбуватимуться по неділях.

Цьогорічний склад учасників першості мало чим відрізняється від торішнього. Молодь відсутня. У сучасному житті молоде покоління віддає перевагу не грі в шахи, а вмінню танцювати Gangnam Style.

Всі шахісти Чернівецького району з категорії 50+, 60+, 70+. Ну, Ви зрозуміли - ще не старі, просто давно народилися. Жарт!

Окремо хочеться звернути Вашу увагу на Килівника Михайла Івановича (с.Гонтівка). Чоловікові 75. Минулого року його вразила відома серйозна хвороба, одним з наслідків якої є порушення рухливості. І незважаючи на це, Михайло Іванович самостійно прибув з Гонтівки до райцентру і, в перший день змагань, отримав дві перемоги над сильними суперниками. Щасти Вам і надалі!

Змагання проводиться за круговою системою, в два кола. В результаті жеребкування отримано послідовність шахістів в таблиці, де визначається хто з ким і яким кольором фігур буде грати (темні клітинки - чорний колір).

Всі партії гралися з шаховим годинником, по 30 хвилин кожному учаснику. Максимальна тривалість одного туру - година.

Довідково до турнірної таблиці : КП - це коефіцієнт переваги, параметр, що певним чином обраховується для тих гравців, які набрали однакову кількість очок. Простіше кажучи, кращий з них той, хто успішніше відіграв з більш сильними учасниками цього ж турніру.

Продовження змагань 7 лютого о 10-00.

Килівник Михайло Іванович, Манеляк Петро Олександрович, Крохмалюк Генадій Тимофійович, Романчук Микола Никифорович Рошкован Василь Андрійович, Сідлецький Іван Станіславович, Шаргородський Анатолій Іванович, Іжаковський Віталій Іванович
Рошкован Василь Андрійович, Манеляк Петро Олександрович, шаховий турнір, Чернівецький район

День другий.

7 лютого 2016 року о 10-00 поновились змагання за звання кращого шахіста Чернівецького району у 2016 році.

Боротьба триває. Впевнено, не зазнавши ще жодної поразки, грає переможець минулорічної першості Шаргородський А.І.

 

У зв'язку з проведенням в актовій залі райдержадміністрації щомісячних зборів бджолярів Чернівецького району всі партії цього ігрового дня відбувалися в іншому приміщенні.

 

Продовження змагань 14 лютого о 10-00.

шахісти Чернівецького району шахові змагання в смт Чернівці шаховий турнір, Чернівецький район